Me ne

Gjithmone nje hap perpara

Strategjite e stafit tone ligjor do tju ndihmojne te zgjidhni probleme ligjore komplekse.

Ne ofrojme Ndermjetesim

Mundesojme zgjidhjen jashtegjyqesore te nje mosmarreveshje per te arritur nje zgjidhje te pranueshme per ju.

Ne ofrojme Sherbimin Permbarimor

Permbaruesit tane kryejne veprime proceduriale per ekzekutimin e detyrueshem te titujve ekzekutive.

Ne ju asistojme ne krijimin e bisneseve te reja dhe ne adresimin e cdo problemi qe mund te dale gjate aktivitetit tuaj tregtare. Eksperienca jone ne mbledhjen e detyrimeve ju garanton arketimin e detyrimeve qe nuk keni arritur akoma t`i mblidheni.

Avokatet ndjekin ceshtjet e klienteve tane ne rastet e zgjidhjes se marteses, kujdestarise se femijeve, detyrimit ushqimor dhe kujdestarise ligjore.

Rreth nesh

Kur ju e vendosni ceshtjen tuaj ne duart e firmes tone ju e vendosni ate ne duart e profesionisteve qe jane te angazhuar te arrijne rezultatin me te mire te mundshem per ju.

1450

Klient te lumtur

2

Vite eksperience

98

Raste të suksesshme

2000

Ceshtje personale

Pyetjet me te shpeshta

Ne ndjekim mbledhjen e detyrimit tuaj, pavaresisht shumes, kohes kur e keni dhene dhe kontaktet e mepareshme me debitorin. Na dergoni te dhenat e detyrimit, dokumentat perkatese si fature, deklarate etj dhe ne ju paraqesim planin tone per rikthimin e detyrimit.

Ne analizojme kontraten tuaj, bejme kerkimet e nevojshme prane zyrave perkatese dhe duke shqyrtyuar situaten hartojme planin e veprimit per te finalizuar kerkesen tuaj.

Jo, ju nuk mund te firmosni ne emer te femijeve te mitur, por ne ju mund t’ju mundesojme qe te merrni te drejten e perfaqesimit ligjor te shitjes ne gjykate.

Komente

Cakto nje Takim.

Kur ju e vendosni ceshtjen tuaj ne duart e firmes tone ju e vendosni ate ne duart e profesionisteve qe jane te angazhuar te arrijne rezultatin me te mire te mundshem per ju.

Cakto nje Takim.