Na kontaktoni

Si mund te na gjeni

Nëse keni ndonjë pyetje, thjesht plotësoni formularin e kontaktit, dhe ne do të përgjigjemi së shpejti. Nëse jeni duke jetuar afër, ejani vizitoni AngelusLex në zyrat tona të rehatshme.

Informacione supporti
Telefon
+355675431610
E-mail
info@angeluslex.com
Adresa

Rruga Sami Frasheri, Nd. 30,ap.9.kati 3, Njesia Bashkiake nr 5.Tiranë

Na kontaktoni

Kur ju e vendosni ceshtjen tuaj ne duart e firmes tone ju e vendosni ate ne duart e profesionisteve qe jane te angazhuar te arrijne rezultatin me te mire te mundshem per ju.

Cakto nje Takim.