Rreth Nesh

Kush jemi?

Ne nuk e shikojme veten thjesht si avokat por perpiqemi te jemi keshilltari me i besuar i klientit tone, si ne aspektin profesional ashtu dhe ne ate personale. Ne ofrojme sherbime shtese pertej atyre ae mund te priten nga nje firme ligjore.

Vlerat tona baze jane integriteti dhe besimi, nxitja e kreativitet, puna e ekipit dhe zhvillimi i vashdueshem profesional i pjesetareve te ekipit tone.

 • E drejta civile

 • E drejta tregtare

 • Permbarim

 • Ndermjetesim

Komente

Pse na besoni?

 • Besimi jone.

  Firma jonë është si familje. Ne me të vërtetë besojmë se secili rast është jeta e dikujt dhe ne kemi nevojë për të trajtuar atë si të tillë.

 • Eksperience te pasur.

  Përvoja nga puna e bërë. Avokatët e Angelus Lex kanë më shumë se 10 vjet praktikë te kombinuar juridike.

 • Rezulatit te mire

  Rezultatet janë të suksesshëm vetëm kur kemi bërë një ndryshim në jetën tuaj. Ne do të ndihmojë që ju të merrni paratë dhe përfitimet.

1450

Klient te lumtur

2

Vite eksperience

98

Raste të suksesshme

2000

Ceshtje personale

Kur ju e vendosni ceshtjen tuaj ne duart e firmes tone ju e vendosni ate ne duart e profesionisteve qe jane te angazhuar te arrijne rezultatin me te mire te mundshem per ju.

Cakto nje Takim.